AKTUELNO

Sada može da podnese privatnu tužbu!

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu koju je biznismen Luka Lazukić, treći muž pevačice Nataše Bekvalac podneo protiv njenog oca Dragoljuba, jer mu je, navodno, u jednoj TV emisiji javno pretio. Kako je juče saopšteno iz Tužilaštva, prijava je odbačena jer se ne radi o krivičnom delu za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti. To znači da Lazukić ukoliko želi može da podnese privatnu tužbu protiv uskoro bivšeg tasta

Foto: Beta, E-Stock, Tanjug

Prijava je podneta početkom maja i tada je Tužilaštvo naložilo policiji da ispita sve detalje navodnih pretnji, kao i moguće svedoke.

Takođe, naloženo je i pribavljanje snimaka iz TV emisije u kojoj je gostovao Bekvalac. Pošto je sve što je traženo stiglo, Tužilaštvo je našlo da nema osnova da oni pokreću krivični postupak.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Inače, protiv Lazukića je pred Prvim osnovnim sudom započeo glavni pretres pošto je optužen za porodično nasilje nad suprugom. On je na početku suđenja negirao navode Tužilaštva, a za naredno je zakazano saslušanje pevačice.

Biznismen je u međuvremenu Prvom tužilaštvu podneo krivičnu prijavu protiv Nataše zbog lažnog prijavljivanja, ali će o njoj da bude odlučivano po okončanju sudskog postupka. Pored toga, Lazukić je podneo još jednu prijavu protiv Bekvalčeve kojom je tereti za krivično delo ucene. On tvrdi da mu je bivša supruga sa mejl adrese koju koristi poslala nekoliko poruka u kojima mu, kako navodi preti, ucenjuje ga i vređa.

Autor: Pink.rs

#Dragoljub Bekvalac

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'