AKTUELNO

Nikad nije bila zaljubljenija!

Poznata pevačica Maja Berović letnje dane provodi radno na crnogorskom primorju gde je pozvala svoje prijatelje sa Kube koju su joj se pridružili na bini tokom njenog nastupa u jednoj diskoteci u Budvi.

Foto: YouTube screenshot

Maja je svoje fanove raznežila pričajući o svojoj jačoj polovini i mnogima je ostavila utisak zaljubljene žene. Pohvalila se podršom koju dobija od svog muža.

Meni njegova podrška generalno mnogo znači. Mi smo kao nokat i prst. Bez njegove podrške ne bih mogla sve ovo. Mnogo znači kada imate osobu koja vas podržava, voli i koja vas u svemu prati - rekla je poznata pevačica.

Foto: Promo/Dejan Milićević

U omiljenoj emisiji o poznatima, "Premijeri", Maja je pričala o svojim prvim simpatijama i istakla da su se izrodile baš na ovom mestu gde ona nastupa.

To je bila ekskurzija na kraju osmog razreda, ovde u Budvi, bilo je to par simpatija - pričala je Maja s osmehom na licu.

Foto: Printscreen Youtube

O svojim plivačkim iskustvima, Maja se pohvalila pred kamerama i rekla kako je još kao dete preplivavala Drinu.

Kao mala sam sa bratom preplivavala Drinu, tako da sam dobar plivač - rekla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Fanove je zanimalo kako se Maja priprema za nastup, na šta je ona rekla da voli da meditira i da se napuni pozitivnom energijom.

Foto: Promo

PROCITAJTE JOŠ: ZA OVO SU ISKEŠIRALI NEKOLIKO HILJADA EVRA! Ana i Rasta pokazali novi detalj u svom domu, fanovi u ČUDU! (FOTO)

Šta je još Maja ispričala, pogledajte u emisiji "Premijera" na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu ili u nastavku:

PROČITAJTE JOŠ: OBASIPAJU JE SA SVIH STRANA: Luna stalno dobija POKLONE od fanova, ali OVOM SE NIJE NADALA NI U NAJLUĐIM SNOVIMA! (FOTO)

Autor : K. K.

#Ljubav

#Maja Berović

#Premijera

#plivanje

'