AKTUELNO

Preko glave joj je spekulacija i nagađanja!

Kristina Kija Kockar, pobednica rijalitija Zadruga, nema prostora ni prstom da mrdne a da ne bude ispraćena od strane javnosti. Kija je svima postala poznata kada je ušla u rijaliti da bi raščistila račune sa svojim tadašnjim suprugom, Pinkovom Zvezdom, Slobodanom Radanovićem, koji ju je u Beloj kući prevario sa Lunom Đogani.

Foto: Pink.rs

Ubrzo nakon napuštanja luksuznog imanja, par se sporazumno razveo u Zrenjaninu. Ipak, mnogi ljudi još uvek misle da za njihovu ljubav nije kasno, te se njihove objave na društvenim mrežama pomno prate.

Foto: Pink.rs

Kristina je danas na svom Instagramu podelila pesmu, a jedan od njenih fanova imao je vrlo zanimljiv komentar na objavu, ali i na celu situaciju.

Kiki, lepoto, glupi su muškarci da bi čitali tvoje objave između redova. Ako je u Crnoj Gori, ustani iz tog kreveta, spremi se i pravac na nastup. Nije daleko, biće mu, siguran sam, drago. Ako je taj nastup večeras u Budvi - Ti otiđi u Budvu. Ako je u Ulcinju ti otiđi u Ulcinj i iznenadi ga. Izvlačim iz medija, pa donosim zaključke. I reci mu sve što ti je na srcu. Ako te voli on će se nasmejati i zagrliti te jako, jako.I pevaće samo za tebe, je*eš i sujetu i ponos i medije i sta će ko reći. Budi odvažna i dostojanstvena i uradi ono što osećaš, a ne ono sto je ispravno, jer muškarci su malo smotani. Ako je ljubav obostrana ne dozvoli da vas vreme i loši postupci pregaze. Znaš kako kažu "Bolje se u životu kajati zbog nečega što si uradio, nego što si mogao a nisi". Trči po svog čoveka i good luck. P.S. Tagovao bih te da vidiš poruku al ne umem baratati baš dobro sa Instagramom. Možda ćeš i videti. Slušaj srce, je*eš razumsko razmišljanje i očekivanje kad je ljubav u pitanju, uhvati svoju sreću - stoji u jednom od komentara ispod ove objave.

Ubrzo nakon toga, Kija je imala potrebu da razjasni neke stvari, pa se opet oglasila putem storija na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ: OBELODANIO ŠOKANTNE PREPISKE! Nakon što ga je OPTUŽILA DA JU JE PREVARIO I ISKORISTIO, OGLASIO SE MENADŽER BIVŠE ZADRUGARKE: Sve to je uradila jer mi duguje novac! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram

Ako postavim neku pesmu... To je samo pesma koju trenutno slušam... Ne znači da je za nekog ili zbog nekog ... - kratka je bila Kristina.

Kija sigurno jedva čeka da nastavi dalje sa svojim životom, a komentari kakve dobija ne idu baš u prilog tome a da li će morati i dalje da objašnjava neke stvari ostaje da vidimo.

A.Đ.

#Instagram

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'