AKTUELNO

Ne može da zaboravi.

Ćerka popularne pevačice Anabele Atijas, Luna Đogani ušla je u najgledaniji rijaliti ,,Zadrugu" kao samostalna učesnica. Međutim, porodica Đogani počela je da proživljava pravi pakao kada je Luna pred milionskim auditorijumom uplovila u strasnu vezu sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem.

Foto: Pink.rs

Njihova veza je cvetala pred kamerama, bez obzira na to što je i njegova, sada već bivša supruga Kristina Kockar postala regularna učesnica kako bi spasila svoj brak. Tokom njihovog devetomesečnog boravka Anabela je podržavala njihovu vezu, dok je cela Srbija osuđivala mladu blogerku zbog preljupe i hrabrosti da sa zauzetim pevačem svoju ljubav naziva ,,pravom".

Đoganijevi su nailazili i na brojne pretnje koje su bile upućene na njihov račun, kao i pogrdne reči i klevete, a sa kojim su se mesecima teško nosili.

Foto: Pink.rs

Bez obzira na sve što im je Luna svojim postupcima priredila, Anabela je kao njena majka sve vreme bila uz nju i podržavala je, a često je izjavljivala da će oprostiti svima koji su najčešće na društvenim mrežama pokušavali da joj napakoste.

Tako se i ovom prilikom poslužila citatom istaknutog srpskog pisca Meše Selimovića i na Instagramu objavila nešto što je sigurno dirnulo mnoge.

Foto: Printscreen Instagram

Daj mi snage da oprostim, jer, ko oprosti, on je najveći. A znam, zaboraviti ne mogu - objavila je Anabela u opisu svoje fotografije na Instagramu.

K.Ristić

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

'