AKTUELNO

Pronašla je momka po svojoj meri.

Nakon svog boravku u najgledanijem rijalitiju "Zadruzi", Andrijana Radonjić je nastavila vezu sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom. I pored sumnji javnosti da će njihova veza opstati posle rijalitija, odlučili su da svoju romantičnu priču nastave van kamera.

Foto: Pink.rs

Odnos bivših zadrugara je tekao mirno, sve dok su u jednom trenutku obavestili javnost da više nisu zajedno. Kao razlog raskida Đerić je naveo svoju posvećenost karijeriji i manjak slobodnog vremena da se potpuno posveti vezi.

Iako se Andrijana ponekad oglasi na Instagramu kako bi demantovala naslove i reagovala na reči upućenje njoj, ona se polako povukla sa socijalnih mreža. Prema rečima našeg izvora bliskog pevačici za to postoji opravdan razlog.

Andrijana je našla osobu koja je sušta suprotnost Đeksonu. Dečko je takođe poznat javnosti, pa možda zbog toga neće ni da podeli sa novinarima lepu vest. Iskreno se nadam da će njih dvoje potrajati. Čak ni njen otac ne zna da mu je ćerka u vezi - izjavio je dobro obavešteni izvor i dodao:

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pročitaj više: Andrijana nakon raskida sa Đeksonom progovorila u kakvom su sada odnosu, pa OPLELA PO NJEGOVIM BIVŠIM DEVOJKAMA! (FOTO)

Želju da svoju vezu kriju od javnosti ima on, jer ne želi da bude izložen novinarima. Savršeno razume Andrijanin posao, pa zbog toga mislim da će uskoro to sam ozvaničiti. Presrećna sam zbog nje, takav osmeh dok priča o njemu na njenom licu nisam odavno videla - završio je izvor koji je hteo da ostane anoniman.

Kada će Andrijana podeliti sa nama lepe vesti, ostaje da saznamo.

I. R.

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

'