AKTUELNO

Sa svojim fanovima podelio kako se oseća.

Popularni srpski reper Stefan Cvijović poznatiji kao Cvija dobro je poznat po vrlo atraktivnim spotovima u kome dominira luksuz i lepe devojke.

On je u potpunosti posvećen onome što radi i daje svoj maksimum kako bi oduševio svoje fanove. Ako je suditi prema dosadašnjim pesmama koje su izašle, to mu je pošlo za rukom.

Foto: IDJVideos/Promo

Većina estradnih ličnosti da sebi malo oduška tokom letnjem perioda posle duge, naporne i radne godine, a to zadovoljstvo je sebi priuštio i Cvija. Naime, on je objavio fotografiju na svom Instagram nalogu na kojoj se može videti kako uživa na plaži dok ga sunčevi zraci obasjavaju.

Mir uglavnom pronađem odjednom, slučajno, posle svih planiranih poslova. Taj mir ma koliko god kratko trajao, u tim slučajnim trenucima traje dugo. Zahvalan sam Bogu na miru, a na sebe ljut što ga ima malo u mom životu - napisao je Cvija u opisu objavljene fotografije.

Pročitajte još: NE BIH MOGLA DA VOLIM ČOVEKA KOJI JE ODABRAO DRUGU: Kija Kockar poslala Slobi kristalno čistu poruku! (FOTO)

Ovo je trenutak koji je reper dugo čekao, a opis ispod fotografije govori kako se osećao potpuno relaksiran od svih obaveza.

D. B.

#Stefan Cvijović Cvija

'