AKTUELNO

Nakon što su se po završetku rijalitija klupka rasplela, a neka i tek zaplela, Filip Đukić je jedan od retkih Zadrugara koji je nastavio sa svojim životom bez osvrtanja na prošlost i obaziranja na komentare javnosti.

Nakon turbulentnih odnosa u Beloj kući, Filip Đukić, koji je svestrani umetnik, nastavio je da živi svoj život onako kako želi, ali i onako kako bi mnogi voleli da mogu da žive svoj.

Foto: Pink.rs

Filip sa svojim pratiocima svakodnevno deli svoje aktivnosti na društvenim mrežama. Uživa u letu i suncu, putovanjima i popularnosti. Svakih nekoliko dana on menja lokaciju, a ovih dana nalazi se u Budvi.

POVEZANE VESTI: MARIJA ANA I FILIP PONOVO U VEZI? Bivši ljubavnici uhvaćeni ponovo zajedno, mislili da ih niko ne snima! (VIDEO)

Filip je po ko zna koji put sa nama podelio fotografiju na kojoj je skoro kao od majke rođen, ali najnovija fotografija na Instagramu privukla je veliku pažnju njegovih pratilaca, naročito ženskog dela.

Kako je izbočina u njegovim boksericama veoma izražena, jedna obožavateljka je morala to da istakne, iako su sigurno sve to primetile.

Dobar komad u gaćicama - napisala je ona.

Sudeći prema pogledu na profil mlade dame koja je ovo napisala, i ona je neko ko uživa da deli golotinju na društvenim mrežama. U kakvom su odnosu Đukić i mlada dama još ne znamo, ali s obzirom na to da joj Filip još nije dao odgovor na komentar, možda je ona samo nezvani gost na njegovom profilu koji želi trenutak pažnje i slave.

A.Đ.

#Filip Đukić

#Instagram

'