AKTUELNO

Pevač Slobodan Radanović skoro se razveo od Kristine Kije Kockar. Ovaj brak je trajao kratko, ali je bio veoma turbulentan i privukao je pažnju cele nacije. Razvod je bio još turbulentniji, a sudeći prema društvenim mrežama bivših supružnika, još nije u potpunosti kraj!

Slobodan Radanović, pevač Pinkovih zvezda, pre samo nekoliko dana okončao je svoj brak sa Kristinom Kijom Kockar, nakon što ju je u rijalitiju Zadruga prevario pred milionskim auditorijumom sa blogerkom Lunom Đogani.

Foto: Ivan Vučićević/Pink.rs

Sloba i Kija ne prestaju da privlače pažnju javnosti, pogotovo što su postojale insinuacije da su na korak od pomirenja i zajedničkog života. Nakon što je brak okončan i stavljena tačka na prošlost, njih dvoje su dovođeni u vezu sa mnogo različitih ljudi, ali su oboje demantovali te tvrdnje.

Kija kao slobodna žena putuje i nastupa, a i Sloba radi punom parom. Oboje su se posvetili karijerama, jer za nove veze i ljubavi još nisu spremni.

Nakon što je Kristina na svoj Instagram stori okačila fotografiju kojom je poslala jaku poruku (KRISTININE REČI MOŽETE PROČITATI OVDE) i uzburkala instagram, oglasio se i Sloba.

Foto: Pink.rs

U svom Instagram storiju, Slobodan je izneo svoje viđenje cele situacije.

Negativni um te nikada neće odvesti u pozitivan život - poručio je on.

Foto: Printscreen Instagram

Da li je pevač želeo da poruči da još uvek nije sve izgubljeno, da treba misliti pozitivno i boriti se za lepe stvari u životu, ili je ovo ipak samo slučajnost? Ako je slučajnost, prevelika je, ali sve upućuje na to da bivši supružnici ipak kriju od očiju javnosti to da nisu zaboravili jedno drugo.

A.Đ.

#Instagram

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'