AKTUELNO

Oduševila svoje fanove.

Jedna od zasigurno najatraktivnijih učesnica koja je dala svoj pečat rijalitiju "Zadruga" jeste Anđela Veštica. Nakon učešća u ovom zabavnom programu ova zanosna crnka je dobila mnoštvo poslovnih ponuda.

Svoje fanove je redovno informisala o svom kretanju i dešavanjima iz privatnom života na društvenim mrežama, a onda je najednom prestala. Naime, Anđela je pre četiri dana ugasila svoj Instagram, a njeni pratioci bili su zabrinuti zbog čega se odlučila na taj potez.

No, njeno odsustvo sa ove društvene mreže nije potrajalo, pa se eksentrična zadrugarka vratila nakon dva dana i nastavila u starom maniru.

Foto: Printscreen Instagram

Uzrok tome što je izbrisala svoj nalog na ovoj društvenoj mreži je ostao nepoznat, a svoj veliki povratak na Instagram ozvaničila je fotografijom i svojim fanovima uputila pozdrav - "Dobar dan, dobri ljudi".

Foto: Printscreen Instagram

Njenom povratku su se zasigurno obradovali fanovi, a na fotografijama koje su se pojavile nakon što je povratila svoj nalog, samo pljušte komentari, a broj lajkova raste iz minuta u minut.

Pročitajte još: KIJA IMA NOVOG UDVARAČA?! Kockareva dobila na poklon nešto što ju je OBORILO S NOGU! (FOTO)

Pink.rs

#Anđela Veštica

#Rijaliti Zadruga

'