AKTUELNO

Sreli su se nakon mnogo godina.

Tokom trajanja najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' mnogo se polemisalo o ljubavnom životu Milana Miloševića. On je čak u rijalitiju priznao da je 20 godina u vezi, kao i da je ispunjen i voljen.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, kako naš dobro obavešteni izvor tvrdi, Milan nikada nije prežalio ljubav iz momačkih dana, a u pitanju je izvesna Jelena koju je on čak želeo i da oženi, međutim određene okolnosti su ga u tome sprečile.

Foto: Privatna arhiva

- Ta Milanova velika ljubav se zove Jelena i živi u Njujorku. Ljubav između njih traje godinama. Posle toliko godina oni su se sreli nedavno u Sremskoj Mitrovici. Milan je hteo da oženi Jelenu pre mnogo godina, ali njen posao ga je u tome sprečio - tvrdi naš dobro obavešteni izvor i dodaje:

Foto: Privatna arhiva

- Milan je mnogo patio za Jelenom, ali je morao da se pomiri sa sudbinom i sa činjenicom da jednostavno ne mogu da budu zajedno jer im to okolnosti nisu dozvolile. Sada kad ju je video prisetio se tih momačkih dana i bilo mu je veoma drago što ju je konačno sreo, dugo su razgovarali i evocirali uspomene iz mladosti - rekao je naš izvor.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ: KIJA NAPRAVILA POMETNJU U NOVOM SADU: Kad je izašla na binu, muškarci pali u TRANS, svi su gledali u OVO!

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Autor: Pink.rs

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

'