AKTUELNO

Odlučila je da promeni svoj život iz korena!

Pevačica Aleksandra Prijović je pre samo nekoliko meseci svoju skladnu vezu sa FIlipom Živojinovićem krunisala brakom. Iako se mnogo spekulisalo o njihovim prepirkama nakon venčanja, oni svakodnevno pokazuju koliko im prija bračni život i porodična idila koju uživaju kad god imaju vremena za to.

Foto: Instagram

Pevačica je nedavno sve obradovala vešću da je u blagoslovenom stanju i da će svom suprugu podariti naslednika.

Ona je zbog toga odlučila da promeni svoj život iz korena, pa je tako počela da se odriče mnogih životnih navika. Aleksandra je, za početak, ostavila cigarete, a prema nekim navodima znatno je smanjila i broj nastupa kako bi mogla što više da se odmara uz zdravu ishranu koja joj je trenutno neophodna.

Foto: Printscreen Youtube/Printscreen Instagram

Prijovićka je, nedavno, u jednom interjvuu izjavila da je presrećna što će se u dvadesetim godinama ostvariti kao majka, a priznala je i zbog čega.

Moja mama je bila mlada kad me je rodila i ja sam srećna zbog toga, jer danas imamo odnos kao da smo najbolje drugarice. Volela bih da sa decom imam takvu bliskost - rekla je u jednom intervjuu pevačica i ne sluteći da će joj se upravo ta želja i ostvariti.

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

'