AKTUELNO

Svojom objavom obradovala je ali i šokirala sve one koji je prate.

Maya Sar, poznata kantautorka, koja je svojim emotivnim pesmama osvojila region, publiku je šokirala vešću da je početkom ove godine postala majka!

Foto: Promo

Naime, njoj je na glamuroznoj dodeli nagrada jednog magazina u Sarajevu uručena nagrada za pevačicu godinu. Inspirisana ovim priznanjem, poznata pevačica publici se obratila rečima:

Foto: Željka Dimić

Dragi moji, nisam vas zaboravila! Početak godine mi je donio najlepši poklon na svetu, predivnu devojčicu, kojoj sam posvetila svu pažnju i vreme. U tom periodu nije nedostajalo inspiracije, pa su nastale mnoge lepe pesme. Jedva čekam da ih čujete! Večeras sam imala čast i veliko zadovoljstvo da primim nagradu za najbolju pjevačicu. Kako kažu - da bi živela stara dela, moraju se rađati i nova. Zato, dobro sam zasukala rukave i uskoro ćete imati prilike da čujete nove pesme, koje pripremamo za novi album. Šaljem vam puno poljubaca - napisala je Maya Sar na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Kako je ranije izjavila, njena pesma "Naša ljubav, naša kuća" u potpunosti je autobiografska i opisuje ljubav prema suprugu Mahiru, što govori o tome da njihova ćerka odrasta u porodici punoj ljubavi i razumevanja.

Pink.rs

#Maya Sar

#Porođaj

#pevačica

'