AKTUELNO

Srećno je zaljubljen.

Nadežda Biljić i Miki Đuričić započeli su svoju ljubavnu vezu u rijalitiju koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, "Zadruzi", ali su nakon izlaska iz Bele kuće odlučili da svako krene svojim putem.

Foto: Printscreen Youtube

I dok mlada Pinkova zvezda uživa u vezi sa pevačem čiji identitet nije poznat javnosti, Miki je našao novu devojku. Kako je portal Pink.rs prvi pisao, Đuričić se pomirio svojom bivšom, te su čak i započeli zajednički život.

Najpoznatiji pčelar iz Kupinova nije želeo da oda mnogo detalja o izabranici svog srca, međutim, ubrzo se predomislio, te je fotografiju sa svojom lepšom polovinom objavio na Instagramu.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: ANĐELO JE OPTUŽIO DA JE ONA KRIVAC ZA RASKID NJEGOVE I TEODORINE VEZE, a sada se za Pink.rs oglasila Goca: Dečko je OLAKŠAO DUŠU, ali ja znam ISTINU!

Iako se devojci ne vidi lice, već samo kosa, taj detalj je bio dovoljan da mnogi njegovi pratioci pomisle da je u Mikijevom zagrljaju upravo Nadežda.

On je ovo demantovao i naveo da njegova nova ljubav nema veze sa Biljićevom, iako, istini za volju, imaju istu boju kose i sličnu frizuru.

R. L.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'