AKTUELNO

Zajedno su nešto više od mesec dana i ljubav cveta.

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Bane Čolak dugo je "merkao" Sarajevku Zerinu Hećo, a po izlasku iz Bele kuće je uplovio u emotivnu vezu sa njom. Nedavno su obeležili mesec dana svoje ljubavi.

Foto: Pink.rs

Budući da smo od izvora bliskog Banetovoj devojci Zerini saznali da je ona ostala u drugom stanju, ekipa portala Pink.rs je stupila sa njom u kontakt kako bi ovu informaciju proverila, a Zerina nam je otvoreno rekla o čemu se radi.

Istina je da sam išla na ginekološki pregled, što je za jednu ženu koja vodi računa o sebi sasvim normalno. Svakih pola godine obavljam rutinske ginekološke preglede. Promene ponašanja, odnosno raspoloženja su rezultat stresnih situacija u zadnjem periodu, odnosno po izlasku iz rijalitija, imam puno obaveza i trudim se da sve uklopim. I porodicu, vezu  i na neki način poslovni život, tako da daleko od toga da je trudnoća u pitanju - rekla je Zerina za portal Pink.rs.

Foto: Instagram

Pročitajte još: I ON JE NASRNUO NA NJU! Kazanova iz 'Zadruge' BACIO OKO NA KORAĆEVU, spopadao je na nastupu! (FOTO)

Prema rečima Banetove devojke, Zerine, njih dvoje još ne planiraju prinovu i smatraju da je prerano da razmišljaju o tome.

Pink.rs

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'