AKTUELNO

Omaklo im se?

Bivši učesnik najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge", Bane Čolak je odmah po napuštanju ovog velelepnog zdanja našao svoju srodnu dušu. Naime, njegovo srce je osvojila Sarajevka Zerina Hećo, koju je, kako je ona izjavila, dugo jurio.

Pročitajte još: PONOVO OTIŠLA POD NOŽ?! Nadežda Biljić više ne liči na sebe! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Njih dvoje svojim objavama na društvenim mrežama pokazuju da su zaljubljeni do ušiju, a nedavno su proslavili, kako kažu, "divnih mesec dana" veze. Ipak, prema rečima izvora koji je blizak ovom paru, a koji je zahtevao da ostane anoniman, to izgleda nije jedini razlog za slavlje. Naime, njena bliska prijateljica je za portal Pink.rs otkrila da je Zerina već u drugom stanju!

U poslednjih nekoliko dana mi je bila veoma čudna. Uznemirena, stalno odsutna, ali nije htela da mi kaže o čemu se radi. Uvek mi je odgovarala sa "nije mi ništa". Mislila sam da ima probleme u vezi, ali sam onda videla da se ona i Bane savršeno slažu, pa mi tek onda nije bilo jasno šta je u pitanju - kaže naš izvor i dodaje:

Foto: Pink.rs

Tek pre dva dana sam shvatila zbog čega se tako ponaša! Na njenom stolu sam ugledala papir koji je dobila od ginekologa, ali nisam smela da pogledam šta u njemu piše. Kada se pojavila, samo ga je brzo sklonila, kao da od mene želi da sakrije lepe vesti. Tek tada mi je sinulo da mi je nekoliko puta pričala da ona i Bane nisu dovoljno pazili. Sve u svemu, njena ćerkica će dobiti brata ili sestru i to je predivno. Ja se još pravim da ništa ne znam i jedva čekam da mi saopšti to - rekao je izvor blizak Zerini.

Da li je Zerina ovu vest već saopštila Banetu ili i njega drži u neznanju ostaje nam da saznamo.

Pink.rs

#Bane Čolak

#Rijaliti Zadruga

#Zerina Hećo

'