AKTUELNO

Novi rijaliti par?

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Sanja Stanković, proslavila je prethodne noći svoj 25. rođendan u društvu svojih cimera: Jovane Tomić Matore, Ane Korać, Teodore Džehverović, Sare Reljić, Milana Miloševića, Bore Santane, Nadežde Biljić i Nemanje Đerića Đeksona. Slavlje je počelo u jednom restoranu, a potom se nastavilo na prestoničkom splavu, gde su Ana i Sanja imale svoj prvi nastup.

Foto: Instagram

Ako je suditi prema objavljenim fotografijama na društvenim mrežama, atmosfera je bila i više nego odlična, a na Instagram storiju atraktivne Ivanjičanke našao se snimak koji je uneo crva sumnje svim pratiocima. Naime, u njemu se vidi kako Đekson ljubi Koraćevu.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: VRATILA SE NA STARO! Maca se odlučila na promenu zbog koje će svi OSTATI U ČUDU! (FOTO)

Prijalo im je društvo, raspoloženje, pripili su se jedno uz drugo, a onda je Đerić poljubio u obraz svoju zanosu cimerku.

Da podsetimo, reper je nedavno raskinuo svoju rijaliti vezu sa Andrijanom Radonjić, a ovaj potez govori da Đekson ne gubi vreme, pa ne časi časa da osvoji Anu. Da li će mu se posrećiti i da li će uspeti da smekša njeno srce, ostaje da saznamo.

Foto: Printscreen Instagram

Pink.rs

#Ana Korać

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'