AKTUELNO

Svi iščekuju reakciju njene devojke Sanje.

Bivša učesnica "Zadruge" Jovana Tomić Matora i dalje je u skladnoj ljubavnoj vezi sa plavokosom Sanjom Stanković, koju je upoznala i zavolela u rijalitiju Televizije Pink.

Foto: Pink.rs

Njih dve su nakon izlaska otišle u Pariz na romantično putovanje, a ne razdvajaju se ni nakon povratka - poslednji put viđene su zajedno u Nišu, na proslavi povodom rođenja sina Miljane Kulić. Iako za sada nema glasina o turbulencijama u njihovoj vezi, na Instagramu se pojavila fotografija za koju mnogi Matorini fanovi misle da joj potencijalno može napraviti problem u odnosu sa Sanjom.

Foto: Instagram

Na pomenutoj fotografiji Matora na jednom prestoničkom splavu snažno grli atraktivnu plavušu, dvojnicu svoje devojke Sanje! U pitanju je njena, takođe, bivša cimerka iz "Zadruge", MC Alex, kojoj se neizmerno obradovala.

Kako bi sprečila razne spekulacije, Matora je opisom fotografije jasno svima stavila do je za MC Alex veže isključivo prijateljstvo, a da li će ova uspomena iz noćnog izlaska probuditi ljubomoru u Stankovićevoj, ostaje da saznamo.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'