AKTUELNO

Prija joj odmor.

Za popularnu srpsku pevačicu Natašu Bekvalac, prethodni meseci su bili pravi pakao, ali kako kaže izreka "posle kiše, dođe duga", pa je tako i u njenom slučaju.

Naime, poznato je da je Bekvalčeva optužila supruga Luku Lazukića za porodično nasilje. Ona je donela važnu odluku, a to je da se razvede i nastavi život sama sa svojim ćerkama Hanom i Katjom. Uz maksimalnu podršku porodice, ona je uspešno prebrodila sve probleme, a mnogobrojni nastupi su već zakazani.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je na određeno vreme napravila pauzu u svojoj karijeri, sada je krenula punom parom da radi. No, ona u svemu nađe vremena za zabavu i opuštanje.

Pevačica je sa svojim pratiocima na Instagram nalogu podelila kako uživa plivajući u bazenu.

Pročitajte još: SLOBA SE RAZVEO OD KIJE, PA ZA PINK.RS PRIZNAO: Shvatio sam KOLIKO JE TEŠKO tek kad su nam te papire GURNULI POD NOS (FOTO)

Bekvalčeva je našla odlično mesto kako bi se rashladila tokom vrelih letnjih dana, a to će joj sigurno i pomoći da se rastereti. Nataša je nakon samo nekoliko minuta pošto je objavila fotografiju dobila salvu pozitivnih komentara na račun njenog izgleda.

D. B.

#Nataša Bekvalac

'