AKTUELNO

Horor scene posle provoda.

Poznata manekenka Selma Mukić Mimi iz Jajca, nekadašnja mis Srednjobosanskog kantona, doživela je tešku saobraćajnu nesreću kada se vraćala sa koncerta Dragane Mirković.

Pripadnici dobrovoljnog vatrogasnog društva izvlačili su povređene iz automobila nakon čega su prevezeni u najbližu bolnicu.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: KADA GA POGLEDAM, NE VERUJEM DA SE OVO DOGODILO: Popularna voditeljka sa sinom napustila porodilište, pa otkrila na koga naslednik liči! (VIDEO)

Mankenka je bila na ivici smrti, ali su lekari uradili maestralan posao i sada je ostalo još nekoliko operacija kako bi se Selma u potpunosti oporavila.

Vozila sam se ka Splitu. Ne mogu da se setim kako je došlo do udesa. Znam samo da smo autom visili na steni pored puta, a ispod nas su bili ambis i morski valovi. Pala sam u komu. Šta se dešavalo na licu mesta i kako su nas hrabri vatrogasci izvadili iz oštećenog vozila, nije mi poznato. Probudila sam se u bolnici s povredom na glavi i trenutno me čeka komplikovani operativni zahvat. Nadam se da će operacija biti uspešna, te da neću imati posledica. Druga osoba je zadobila teže povrede glave i stomaka, te brojna nagnječenja i nad njom su već obavljena dva operativna zahvata - rekla je Selma.

Pink.rs

#Dragana Mirković

#Saobraćajna nesreća

'