AKTUELNO

Pozvali smo Kijinu mamu kako bismo proverili kako se Kockarova oseća nakon razvoda.

Pobednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar i Pinkova zvezda Slobodan Radanović jutros su u Osnovnom sudu u Zrenjaninu zvanično stavili tačku na svoj brak, što je pevač potvrdio za naš portal.

Foto: E-stock

Foto: E-stock

Oni su poručili da je najbitnije da što će posle svega ostatit prijatelji i podrška jedno drugom, nakon čega je Sloba svoju bivšu suprugu odvezao do kuće, a mi smo kontaktirali Kristinu kako bismo proverili kako se oseća nakon što se zvanično razvela od supruga koji ju je sa Lunom Đogani prevario u "Zadruzi".

Foto: E-stock

Budući da nismo mogli da stupimo u kontakt sa Kijom, pozvali smo njenu mamu Nadicu Zeljković koja nam je rekla da Kristina spava, a o razvodu svoje ćerke i bivšeg zeta nije želela mnogo toga da kaže.

Foto: e-stock/Jovan Jovanovic

Mimoišle smo se, ja sam bila u prodavnici, ona je tad došla, samo baka je bila tu. Kaže mi: „Ništa nije rekla, samo je otišla da spava“. Nemojte mene ništa da pitate, verujte mi da je ni ja ništa ne pitam u vezi toga. Ustaće ona uskoro, pa je pozovite... Ne treba niko da komentariše njihov brak, ja to nikad nisam radila. Šta da vam kažem... Valjda su sad svi srećni - bilo je sve što nam je rekla Nadica uz molbu da, ipak, sačekamo da nam se Kristina javi.

Foto: Facebook

Do razvoda ipak došlo

Podsetimo, Kristina Kockar je donela odluku da nakon javne prevare koju je doživela od strane svog supruga u rijalitiju "Zadruga" stavi tačku na njihov brak odmah po izlasku iz rijalitija, kada je potpisala sporazumni predlog za razvod braka. S druge strane, spekulisalo se da Sloba uporno izbegava da potpiše papire, što je pevač u više navrata demantovao i u društvu svoje tadašnje supruge sastao se sa advokatom Vićentijem Darićevićem 13. jula, kada su papiri potpisani. Kija je u specijalnoj emisiji na Televiziji Pink ekskluzivno otkrila da je sporazumni predlog za razvod dan nakon Slobinog potpisivanja krišom odnela u sud i najavila da će sa Slobom kod sudije otići 7. avgusta. Iako su mnogi bili nepoverljivi, Kija i Sloba su jutros otišli u Osnovni sud u Zrenjaninu, gde je i zvanično stavljena tačka na njihov brak.

D. Tanasijević

#Kristina Kockar

#Nadica Zeljković

#Razvod

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'