AKTUELNO

Pored ovoga, ponosna mama ne može da sakrije sreću što svakog dana može da uživa dok drži u naručju svog sina.

U toku večerašnje emisije "Zadruga - narod pita" kamera se na nekoliko minuta iz studija preselila u porodični dom Miljane Kulić, gde je priređena proslava povodom rođenja njenog prvenca Željka.

Foto: Printscreen Youtube

Sa Miljanom je porazgovarao novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević, da bi saznao kako se oseća ponosna mama na ovoj proslavi i podeli sa milionskim auditorijumom najslađe, majčinske trenutke provedene sa detetom.

Željko trenutno spava. Meni je žao što je on samo mala bebica, pije mleko i spava. Ja uvek gledam da ga zamajavam, kako bi što duže ostao budan. Jedva čekam da poraste, da pričam sa njim. On je i sada kao odrastao čovek, gleda te pravo u oči kad mu pričaš. Ja mu kažem, ti si moje belo zlato, ti si moje žuto pilence, a on me gleda kao da sve razume - pričala je ushićeno Miljana.

Foto: Printscreen Youtube

Ona se osvrnula i na njen odnos sa biološkim ocem deteta, Ivanom Marinkovićem, koji nije prisustvovao proslavi priređenoj u čast rođenja sina.

Meni je bilo žao da njemu kao ocu uskratim pravo da vidi dete, jer je to i njegovo dete. Kada je došao u porodilište, ponašao se nezaintersovano za dete, što je mene pogodilo... On je na proslavu pozvan... Meni i detetu će biti teško. Dok on ne odraste, ne treba mu pričati da mu je otac, jer će on imati komplekse zbog toga... Ukoliko ne bude želeo da ga vidi, nema potrebu, a ako me bude pitao, reći ću da je na putu. Kada bude odrastao, kada bude on mogao da razume, objasniću mu apsolutno sve - rekla je Miljana i dodala da je urađen izvod iz matične knjige rođenih, koji svedoči da će Željko nositi prezime Kulić.

Foto: Printscreen Youtube

Majčinska ljubav je bezuslovna, muškarac ako ne voli ženu sa kojom je napravio dete, onda ne voli ni njega. U knjizi rođenih piše: Željko Kulić, ime oca: nepoznato, ime majke: Miljana. Razne spekulacije postoje da sam ja upisala njegovo ime. Naravno da nisam, on je tražio DNK, jer sumnja da je dete njegovo... Za godinu dana će se uraditi DNK, upisaće se ime oca, ali što se tiče mene i ne mora - rekla je Kulićeva bez dlake na jeziku.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NAKON ŠTO SE LUNA JAVNO ODREKLA STRICA, Đole Đogani se oglasio za Pink.rs: Više me ne zanima njihovo mišljenje!

Darko Tanasijević je vodio veoma zanimljiv razgovor sa Miljanom, a sve detalje sa proslave rođenja njenog sina, možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Darko Tanasijević

#Miljana Kulić

#Zadruga - Narod pita

'