AKTUELNO

Naišla na negativne komentare?

Modna blogerka Luna Đogani je svojim učešćem u rijalitiju "Zadruga" zaintrigirala milionski auditorijum stupivši u emotivnu vezu za oženjenim pevačem, Slobom Radanovićem.

Foto: Printscreen Instagram

Po raskidu ove romanse njih dvoje nisu u kontaktu, a Đoganijeva koristi svaku priliku da maksimalno uživa. Ona je tokom dana objavila na svom Instagram nalogu "stori" na kom se vidi da je sa najboljim drugom, Markom, krenula na putovanje.

Iako, u prvi mah nije istakla lokaciju gde se zaputila, njen novi video je odao da je njeno odredište Dubai, pa je uz objavljenju fotografiju podelila sa fanovima i svoje doživljaje tokom putovanja.

Foto: Printscreen Instagram

Leteći negde iznad okeana, u udobnom avionu, odgledala sam tri filma i uživala u letu. Dubai, napokon - napisala je Đoganijeva.

Čini se da je blogerka bila previše zauzeta gledanjem filmova, pa nije obratila pažnju ili se nije na vreme informisala, koja je zapravo njena ruta do odredišta.

Možemo pretpostaviti da ju je ponela euforija što se bliži Dubajiju, pa je videvši prostrano plavetnilo, tako i napisala "da je letela iznad okeana", ali je ona zapravo "zakačila" samo mali deo Persijskog zaliva.

Na fotografiji ispod teksta se možete uveriti kako izgleda ruta njenog putovanja, a koja se nalazi na zvaničnoj stranici agencije kojom je letela.

Foto: www.flydubai.com

Pročitajte još: NA MILJANINOM SLAVLJU, BORA PODIGAO SVE NA NOGE: Među zvanicama i supruga poznatog folkera! (FOTO)

Nekoliko trenutaka po objavljivanju fotografije sa natpisom, dobila je negativne komentare, pa je ubrzo obrisala pomenuti stori.

Pink.rs

#Luna Đogani

'