AKTUELNO

Ovako mora da izgleda njen gospodin savršeni.

Iako važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih pevačica mlađe generacije, Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, još uvek je sama.

Ona je priznala da mnogi muškarci imaju strah da priđu jakim, uspešnim i samouverenim devojkama, pa je verovatno to razlog što za sada nema dečka.

Foto: Instagram

Dopadaju mi se samouvereni tipovi, oni koji imaju stav, ali se ne osećaju ugroženo ni kad sam ja samouverena i imam stav, pogotovo što se tiče posla. Muškarci olako izgovaraju kako čeznu za ženom sa stavom, a potom se ponašaju suprotno, i to nije samo moje iskustvo, nego i mojih prijateljica. Volim ambiciozne momke, one koje ispunjava posao, džentlemen, snalažljive, vredne, harizmatične, duhovite, opuštene, i, što je najvažnije, otvorene. Čini mi se da u 21. veku žena baš mora dati do znanja muškarcu da može da joj priđe, da ona ne ujeda. Deluje mi da "pravi muškarac" najviše u tom oklevaju. Previše se dvoume, razmišljaju, misle šta bi i kako bi, a za to vreme ženama prilaze oni drčni, neopterećeni, koji ne znaju šta je blam - navela je pevačica.

Ona je istakla i da se ne opterećuje previše planovima za budućnost, te da neke stvari ne treba požurivati i raditi pre vremena.

Foto: Kobra

PROČITAJTE JOŠ: ŽIVOT JE PREVIŠE KRATAK DA BI UDOVOLJAVAO DRUGIMA: Rada skupila snagu i progovorila o onome što želi da uradi! (FOTO)

Ne volim sebi da stvaram pritisak zbog godina. Privatni život, pa ni karijeru, nije moguće predvideti jer ništa ne zavisi od nas. Želja mi je da ne zapostavim porodicu zbog posla, kao ni karijeru zbog porodice - rekla je Sara.

Pink.rs

#Sara JO

#Sara Jovanović

'