AKTUELNO

Nešto se promenilo od poslednjeg sastanka?

Pinkova zvezda Slobodan Radanović i modna blogerka Luna Đogani odlučili su da uplove u  u emotivnu vezu tokom boravka u rijalitiju "Zadruga" uprkos činjenici što je pevač oženjen Kristinom Kockar. Ovaj potez je zaintrigirao čitav Balkan, pa se o Slobinoj prevari priča i nakon završetka ovog zabavnog programa.

Foto: RTV Pink

Još uvek zakoniti supružnici su se 13. jula sastali sa svojim advokatom Vićentijem Darijevićem i u strogoj anonimnosti potpisali sporazumni predlog za razvod. Da podsetimo, Kockareva je to uradila odmah po izlasku iz rijalitija "Zadruga", dok se na Radanovićev potpis čekalo nešto duže.

Foto: Facebook

Isti dokument je predat u dalju proceduru u sudsku ustanovu, a sutra je konačni dan odluke kada će se održati prvo ročište.

- Čuo sam se i sa Kijom i sa Slobom. Oni će se sastati sutra Zrenjaninu kako bi se razveli. Deluju mi pomalo zbunjeno, kao da se premišljaju. Njih dvoje jesu potpisali sporazumni predlog za razvod braka, ali sutra će odlučiti da li su sigurni da žele da prekinu ono što su gradili prethodnih pet godina. Ja bih voleo da oboje dobro razmisle i donesu konačnu odluku. Sa njima neće biti advokat, Vićentije, koji je trenutno van zemlje, ali im on u ovom trenutku nije ni potreban jer je razvod pokrenut sporazumno i nisu podnosili tužbe - tvrdi za portal Pink.rs dobro obavešteni izvor.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bi smo čuli i drugu stranu priče i saznali da li je Sloba promenio mišljenje i da li će doći do njihovog pomirenja kontaktirali smo i Radanovića, a on je za portal Pink.rs izjavio sledeće:

Da, sutra nam je prvo ročište. Ne znam šta me čeka, nisam uopšte razmišljao o tome. Da li ćemo se pomiriti, ne znam, biće kako bude. Želimo da se sastanemo bez novinara i medijske pompe, tako je najbolje - kaže Radanović za Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TEODORA STAVILA KARIJERU ISPRED ANĐELA?! Posle raskida pevačice i manekena, Goca otkrila da i dalje veruje u NJEGA! (VIDEO)

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'