AKTUELNO

Nije verovala da će poruke isplivati u javnost.

Nada Obrić i Marija Ana Smiljanić večeras su gošće emisije "Zadruga, narod pita" kod voditelja Darka Tanasijevića, a gledaoci su prvo pitanje postavili upravo Smiljanićevoj, a koje se odnosilo na njenog bišveg dečka Filipa Đukića.

Foto: RTV Pink

Marija je izjavila da je u kontatku sa ovim bivšim zadrugarom, ali da više nisu zajedno i da su sada samo prijatelji.

Nisam bila karakter, ni on, ni ja, kada je naš ljubavni odnos u pitanju. Zaista smo ostali prijatelji, što je meni jako čudno. Čujemo se, zaista samo kao prijatelji isključivo. Ja ga podržavam u nekim stvarima, čak je i moju novu pesmu promovisao - rekla je Marija Ana.

Foto: RTV Pink

Nedavno je Kristina Kockar na svom Instagram profilu objavila poruke koje joj je slao ovaj zadrugar, a u sve to umešala se i Smiljanićeva koja je takođe na svom profilu okačila prepisku nje i Filipa.

Foto: Pink.rs

To je njihova stvar, ja sam to objavila jer mi je on rekao da će on objaviti to. Pa se predomislio i ja sam objavila. Nije bio ljut posle toga. Rekao je da nije spreman da priča o tome još uvek. To je bila njegova fora, način igre... Ne znam. Ja Filipu verujem. Što se tiče Kristine, malo mi je čudno što je ona objavila te poruke. Naše svađe koje su se dešavale bile su isključivo zbog Filipa. Nakon izlaska ne znam šta se desilo i zato mi je čudno da je ona objavila te poruke - izjavila je Marija Ana.

Autor: S. K.

#Ana Marija Smiljanić

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

'