AKTUELNO

Smatraju da je tako najbolje za njihovo dete.

Popularna mlada pevačica, Aleksandra Prijović, nedavno je saznala da je u drugom stanju i da čeka prvo dete sa svojim suprugom Filipom Živojinovićem.

Trudnica uživa u blagoslovenom stanju, a Filip se trudi da njegovoj lepšoj polovini ništa ne fali, te joj svakodnevno ugađa.

Foto: Printscreen Instagram/Pixabay

Njih dvoje su doneli jednoglasnu odluku da Aleksandra na svet donese njihovog naslednika u Americi, i to zbog inostranih papira, koje će beba dobiti odmah po rođenju.

Aleksandra uživa u trudnoći. Zasad nema mučnine i odlično se oseća, zato i dalje nastupa. Srećna je i nasmejana, a muž joj u svemu udovoljava. Otkako su saznali da će postati roditelji, i ona i Filip su presrećni i već su počeli da prave planove za budućnost svoje bebe. Tako se povela priča i o mestu gde će se Aleksandra poroditi. Iako i u Beogradu postoje odlični uslovi i u državnim i u privatnim porodilištima, bračni par se složio da bi Sjedinjene Američke Države bile najbolje rešenje jer će dete tako automatski dobiti američko državljanstvo, koje Filip, koji je tamo i studirao i radio, već ima - kaže izvor blizak ovom paru.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: BIĆETE U ŠOKU KAD VIDITE ŠTA JEDE POZNATI PEVAČ: Džastin ovim ostavio sve u čudu! (VIDEO)

Podsetimo, pevačica bi trebalo da se porodi tek početkom naredne godine, ali su budući roditelji očigledno detaljno isplanirali svaki svoj naredni korak.

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinovć

'