AKTUELNO

Srećna i ispunjena!

Voditelja emisije "Premijera - vikend specijal" koja se emituje na programu televizije Pink, Tijana Prica, pre nekoliko dana postala je mama i na svet donela dečaka po imenu Kosta. Naslednik je samo dodatno učvrstio veliku ljubav voditeljke i njenog supruga Bojana Pecića sa kojim planira veliku porodicu.

Foto: Privatna arhiva

Tijana Prica danas je sa Kostom napustila porodilište, a čim su stigli u svoj dom dočekala ih je proslava čije detalje je presrećna mama odmah podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram

"Stigli kući, žurka može da počne" - napisala je Tijana i objavila snimak na kom se vide baloni i dečija kolica, da bi kasnije pohvalila člana suprugove porodice uz opis da je ta osoba naduvala preko sedamdeset balona.

Foto: Instagram

U kratkim video-snimcima na profilu Tijane Price mogu se videti i čestitke dobrodošlice koje su ponosna mama i naslednik dobili.

Foto: Instagram

Podsetimo, Tijana i Bojan svoju ljubav započeli su još iz perioda kada su pohađali srednju školu, venčali su se krajem prošle godine u Sloveniji gde je bilo priređeno građansko venčanje, a crkveno venčanje bilo je u Beogradu.

PROČITAJTE: ONA JE SMISAO NJEGOVOG ŽIVOTA: Rasta objavio DIRLJIVU poruku upućenu NJOJ, pa RASPLAKAO fanove! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Tijana Prica

'