AKTUELNO

Zbog njene nove objave gore društvene mreže!

Pobednici prve sezone "Zadruge" Kristini Kiji Kockar po završetku rijalitija otvorila su se mnoga vrata i ukazale brojne poslovne prilike, a onu koju nije želela da propusti jeste ponuda da se okuša u svetu muzike, što je mnoge iznenadilo. Ipak, ogroman broj gledalaca "Zadruge", ali i stručnjaka iz domaćeg šoubiznisa predviđali su joj blistavi uspeh, uzmu li se u obzir njeni nastupi na "Zadrugoviziji", i ispostavilo se da su bili u pravu.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Harizmatična zadrugarka pre dve nedelje objavila je sa "Ministarkama" spot za zajedničku pesmu "Ne vraćam se na staro", koji je srušio sve rekorde u regionu - Kija je posle samo nekoliko sati zaradila prvi milion pregleda na Jutjubu, gde je spot do sada pregledan preko devet miliona puta, a i dalje zauzima lidersku poziciju na trending listi Jutjuba. Kija je otpočela i svoju koncertnu turneju širom regiona gde se za njene nastupe uvek traži karta više i vlada opšta pomama gde god nastupa, a budući da je doživela vrtoglavi uspeh, Kockareva je donela odluku da nastavi istim tempom i ostane u muzici.

Foto: Instagram

Kija je već ušla u studio svog muzičkog producenta u kojem će snimiti svoju novu pesmu, čije je objavljivanje zakazano već za septembar. U pitanju je, kako se šuška, numera u kojoj će njene vokalne sposobnosti u potpunosti doći do izražaja i tekst u kojem će se pronaći sve žene, a dok njen novi singl ne ugleda svetlost dana poslušajte Kijin prvenac:

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'