AKTUELNO

Još uvek je u šoku.

Prethodne noći, Darko Lazić je napadnut od strane dvojice nepoznatih muškaraca, kada je došao u naselje Umčari blizu Grocke, gde je trebalo da peva na privatnom slavlju.

Pevača i njegovog vozača, Miljana Vračevića, inače bivšeg učesnika "Zadruge", napadači su isprskali suzavcem a zatim su opalili dva metka u vazduh. Na svu sreću, Lazić i Vračević su prošli bez ozbiljnijih povreda, pa su već rano jutros pušteni sa VMA.

Foto: Predrag Gajić, Pink.rs

Sada je deda slavljenika iz Umčara, Dule Đorđević, otkrio sve detalje ovog nemilog događaja, koji kaže, niko nije mogao ni da zamisli.

Mi smo sinoć slavili rođendan mom unuku. Darko je trebao da dođe između devet i deset, on je već oko deset sati bio kod kapije. Mi smo bili svi pod šatorom, imali smo obezbezbeđenje za prednji deo dvorišta kada me je jedan od njih pozvao i rekao "Dule, dođi ovamo, napali su Darka." A ko ga je napao i zbog čega zaista ne znam - rekao je Đorđević.

Dule je naglasio da njegov unuk, Marsel, čije su punoletstvo proslavljali protekle noći, obožava Darka ali i da je mladi pevač miljenik cele porodice.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: U SUTRAŠNJOJ 'PREMIJERI': Sloba uhvaćen u restoranu gde je Kija bila šef, a evo šta je tamo radio! (FOTO)

Kada sam sišao, on je bio tu kod česme, kod roštilja. Kažu da su pucali sa gasom ili sa sprejem, ne znam sada tačno. Kada je unuk video Darka dole kod česme, mislio je da je gladan, pa da je otišao do roštilja. Moja žena mu je tada rekla: "Marsel, vidi Darka". Unuk je, pošto je video Darka na česmi, rekao babi: "Nemoj da pereš česmu što je Darko pipao rukama, da mi ostane uspomena od njega". Ne samo moj unuk, svi smo ga voleli, svima nam je žao, Darko je fin dečko. Mi na ovo čekamo od novembra prošle godine, da je bio Darko, ostali bismo do 10 sati, ovako smo slavili do 7 ujutru - završio je deda savljenika.

Pink.rs

#Darko Lazić

#Miljan Vračević

'