AKTUELNO

Prema Vračevićevim rečima, sve se odigralo veoma brzo.

Prethodne večeri oko 23 časa napadnut je mladi pevač Darko Lazić. On je došao u naselje Umčari, blizu Grocke na jednu privatnu proslavu, ali su onda njena i njegovog vozača Miljana Vračevića, bivšeg učesnika rijalitija "Zadruga", nepoznati muškarci napali. Tim povodom stupili smo u kontakt s Miljanom i on je za portal Pink.rs ispričao kako se sve odigralo.

- Dobro smo obojica sad, ali nismo znali šta nas je snašlo, bili smo u šoku - kaže Miljan i odmah počinje priču:

Foto: Printscreen Youtube

- Kako smo ušli u dvorište kod domaćina dečko je prošao pored automobila, otvorio vrata i poprskao me suzavcem. Uspeo sam da vidim da je imao pištolj. Jedan je bio s moje, drugi sa Darkove strane, bilo ih je četvorica petorica, prerušeni, nismo im videli lica - kaže Miljan i objašnjava da čovek kod kojeg su došli da pevaju u tom trenutku nije bio kod kuće.

Napadači koji su ih iznenadili u mraku nisu od njih dvojice tražili ništa, tako da Miljan nije imao ideju šta su oni ovim napadaom hteli da postignu osim da ih možda opljačkaju.

- Ništa nisu tražili od nas, nismo ni stigli da se raspravljamo s njima, samo su nas izvukli iz auta i sve se desilo na brzaka. Ne znam ni sa koje strane ni čime su me tukli. Razbili su mi glavu, bubnu opnu, oči i lice mi ispekli suzavcem, ali nije strašno, sad samo kapi treba da koristim i to je to - rekao je Miljan za portal Pink.rs.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: NJENA VEZA JE OPSTALA POSLE ZADRUGE, A ON JE NAŠAO DEVOJKU PO IZLASKU: Večeras u 'Zadruga - Narod pita' cimeri će otkriti sve što vas je ikada zanimalo! (FOTO)

- Ovo mi se nikad nije desilo. Ja štitim pevača, nekog ko uveseljava narod, a ne nekog s poternice. Ne znam čime je Darko mogao toliko nekome da se zameri? Šta, nije mu u kafani otpevao pesmu? Nije mogao da peva na veselju jer je tog dana bio zauzet? Ja stvarno ne znam što je on napadnut, mi smo mislili da je sve to prvo šala, jer se to dešava. I više su izlemali mene nego Darka, ja sam bio meta. I Darko je povređen od suzavca, ali je dobro, već večeras ima nastup i idemo zajedno na njega - otkrio je Miljan za naš portal.

Autor: V. Tanacković

#Darko Lazić

#Miljan Vračević

'