AKTUELNO

Više nije mogla da trpi.

Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić uživaju u svakom sunačnom danu sa svojim sinom Jakovom, što se da videti na društvenim mrežama na kojim pevačica redovno objavljuje fotografije sa svoja dva muškarca.

To je uradila i danas, kada je na Instagram postavila fotografiju koja je nastala u Budvi, gde ova mala porodica trenutno boravi.

Na njoj se može videti Veljko u šortsu za kupanje i malom bazenu za Jakova u koji njegov sin sipa vodu kako bi tata mogao da se brčka.

- Naš divni taja - napisala je Seka u okviru objave koja joj je donela skoro 20.000 lajkova za 3 sata i more kompimenata na Veljkov račun.

Ipak, bilo je i komentara koji su Seku izbacili iz takta, a ticali su se toga da Veljko ima preveliku kosu. Zbog toga je odlučila da svima koji su pisali komentare ove vrste skrene pažnju jednim oštrim postom!

Foto: Instagram

- Za sve seljake koji pišu da moj muž treba da se ošiša: shvatite da je vaše mišljenje nekome (ko vas i ne poznaje) NEBITNO. Zamislite da ja vama kažem “debeli ste” ili “premršavi ste” ili “okupajte se”. Smarate! - glasi njen komentar.

Autor: V. T.

#Seka Aleksić

#Veljko Piljikić

'