AKTUELNO

Prijateljstvo ne zna za granice.

Atraktivna učesnica rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti, "Zadruge", Ana Korać svakodnevno pravi pometnju među muškim svetom i svojim se*sepilom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Nakon učešća u ovom zabavnom programu, ona je dobila mnoštvo poslovnih ponuda.

Foto: Pink.rs

Jedna od njih ju je odvela u Crnu Goru gde je doživela veliku neprijatnost, Naime, ona je pre nekoliko dana vraćena sa crnogorske granice pod optužbom da je opasna po bezbednost, a istu sudbinu je doživela i njena prijateljica, Soraja Vučelić, kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju.

Koraćeva je u nekoliko navrata istakla da oko sebe ima mnogo prijatelja, ali malo onih pravih, među kojima posebno mesto zauzima upravo Soraja, sa kojom ne može tako često da se viđa. Sada su napokon uspele da se dogovore i nađu lokaciju na kojoj mogu zajedno da uživaju.

Pročitajte još: ŽIVIMO ZAJEDNO! Sanja priznala da se Matora USELILA kod nje, pa otkrila šta ju je posavetovala njena mama! (FOTO)

Naime, fotografija koju je mlada Ivanjičanka objavila na svom Instagram profilu svedoči da su se dve drugarice srele u Francuskoj, a ovaj trenutak su morale i da ovekoveče sa opisom " Moja ljubav" i heštegom "volim što se volimo"

D. B.

#Ana Korać

#Rijaliti Zadruga

#Soraja Vučelić

'