AKTUELNO

Poznati folk pevač je u svom poslednjem intervjuu, umesto o novim muzičkim projektima, razgovarao o svom seksualnom umeću. Tom prilikom otkrio je do sada nepoznate detalje.

Mladi pevač Joca Stefanović, koji je, inače, već određeno vreme u skladnoj emotivnoj vezi sa devojkom Halom Olajić, izjavio je da nema baš ništa protiv veza za jednu noć, koje je sve do nedavno praktikovao.

- Seks za jedno veče je dobra stvar i dođe mi kao sport. Svaki muškarac ako kaže da ima nešto protiv toga - laže. Iskreno, nemam ništa protiv toga i dok nisam imao emotivnu partnerku praktikovao sam seks za jedno veče. Naravno, koristio sam zaštitu i sve je bilo u redu - otkrio je Joca koji ima visoko mišljenje o svom seksualnom umeću.

- Ja sam brutalan ljubavnik, ako neko može da bude najbolji ljubavnik, onda sam to definitivno ja. Najbolje o tome mogu da svedoče devojke koje su bile sa mnom, ali moje subjektivno mišljenje je takvo. Inače, ja sam Škorpija u horoskopu, tako da mi takav stav i priliči - samouveren je bio pevač.

Autor: D. Tanasijević

#Jovan Joca Stefanović

#Seks

#pevač

'