AKTUELNO

Ovakav komentar niko nije očekivao.

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita", čiji je domaćin novinar i voditelj Darko Tanasijević, gostuju bivši zadrugari Nemanja Đerić Đekson i Tomislav Panić.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku u program se uključio otac Đeksonove bivše Andrijane Radonjić, Duško, koje je komentarom iznenadio sve prisutne.

Pozdravljam sve prisutne. Đekson moj, on je jedan dobar momak, delija, ja ga volim i voleću ga dok sam živ. Ne želim da pravim neke neljudske granice. I da pitam kakav je status danas između Andrijane i njega. Ja sam uživo na Pinku saznao mnogo toga - pitao je Radonjić.

Foto: TvPink Printscreen

Kuckamo se i čujemo. O muzici, o "Zadruzi", o životu, o tome šta radi, gde radi. Pričali smo o svemu samo ne o nama, kao što smo i u "Zadruzi". Imali smo napade sa svih strana, i navikao sam da ne skačem za devojku, a za Andrijanu sam počeo da skačem. Zajedno smo prolazili sve to najteže. Ne moramo da pričamo samo o nama, Dušku, Luni, Kiji i Slobi. Slabo pričamo o Dušku - odgovorio je Đekson.

Duško se zatim izvinio zbog komentara koji je izneo na račun Zorice Marković. Posle toga osvrnuo se i na situaciju koju su Đekson i Andrijana imali u hotelu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SLAVIO SAM KAD SAM SAZNAO DA IMA DEČKA: Mina se UKLJUČILA UŽIVO U PROGRAM, pa priznala da je Đekson ŽELEO SE*S SA NJOM, on pokušao da pobegne iz emisije! (VIDEO)

Da mi je Đekson sin, ne bih ga grdio. A pošto mi je Andrijana ćerka morao sam. Nismo mi ni pominjali to, ali ona je svesna svega - rekao je Duško.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

'