AKTUELNO

Nije mu bilo lako.

Ove noći u studiju TV Pink novinar i voditelj Darko Tanasijević ugostio je bivše zadrugare Tomislava Panića i Nemanju Đerića Đeksona, i to u emisiji "Zadruga - narod pita".

Foto: TvPink Printscreen

Kako je portal Pink.rs Toma je bio u vezi sa makedonskim pevačem i zabavljačem Bojanom Jovanovskim poznatijim kao Boki 13. Ove informacije sa nama je podelila Panićeva bivša ljubav Mina Vrbaški, a Toma je ovo prokomentarisao večeras.

Što se tiče Mine, to neću da komentarišem. Što se tiče tog čoveka, ja nemam pojma ko je to. Kad sam izašao, majka me je pitala "Šta je ovo, što su novinari kivni na tebe". Sva sreća imam devojku bivšu u makedoniji koja je top model, i onda sam je pitao ko je taj čovek. Stvarno ne znam ko je taj lik. Živeo sam sa svojom devojkom ovde četiri godine. Čuo sam da je nešto tamo u Makedoniji. Hteo sam da odem tamo, da sednemo, popijemo piće da ga pitam koja je to bljuvotina. Njemu ako je trebalo nešto da se pere. Čuo sam ko je pustio te priče i gnusne laži za dečka od 23 godine. Mogao sam ja njega da tužim, i da mu uzmem sve, ali nisam želeo jer bi se tako još provlačilo po novinama. Neka se Mina i on druže, neka snime pesmu i neka se finansiraju međusobno - naveo je Panić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIJE NI SLUTILA DA ĆE JE ZADESITI VELIKA TRAGEDIJA: U vreme ubistva supruga, Sanja Papić objavila fotografiju sa njihovom ćerkom, zbog ovog prizora PUĆI ĆE VAM SRCE! (FOTO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Boki 13

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Tomislav Panić

'