AKTUELNO

Došao je taj trenutak.

Miljana Kulić, prva trudnica najgledanijeg rijalitija ure regionu, "Zadruge", večeras je dobila velike bolove i hitno je odvežena u bolnicu kako bi se porodila, a ovu informaciju nam je dala njena mama Marija, koja je bila sva usplahirena zbog unučeta koje će dobiti.

Dok je boravila u "Zadruzi" razvoj njene trudnoće je pomno praćen, a o Kulićevoj je uvek vođena najveća briga, što je pokazao i ultrazvuk, na kom se videlo da se beba razvija baš onako kako treba.

Foto: Pink.rs/e-stock Ivan Dobričić

Trudnica je ekskluzivno za portal Pink.rs otkrila da će se poroditi carskim rezom i pod totalnom anestezijom, jer smatra da će tako lakše da prebrodi bolove.

Porođaj je prošao u najboljem redu i Kulićeva je konačno ostvarila svoj san. Radosnu vest da je postala majka podelila je sa nama, a posle porođaja prvo što je ugledala je njen prevenac Željko, kojeg je toliko priželjkivala.

Foto: TV Pink Printscreen

Postala sam baka! Sve je prošlo u najboljem redu, i Miljana i beba su dobro. Željko je težak 3 kilograma i 560 grama, dug 53 centimetra - rekla nam je ona ushićeno.

Pročitajte još: BIVŠA ZADRUGARKA PRED UDAJOM? Nadežda OBUKLA VENČANICU, pa POKAZALA Mikiju šta je propustio! (FOTO)

Krevetac za novorođenče je već spreman, a ono što je sigurno jeste da će Kulićeva uživati u majčinstvu, jer je to, kako kažu, "najveći Božiji dar".

Pink.rs

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'