AKTUELNO

Pevačica otvoreno pričala o Rašinoj porodici i komunikaciji sa svekrom i svekrvom.

Voditeljka TV Pink, Rada Radenović je u svojoj autorskoj emisiji ugostila pevačicu Gocu Tržan sa kojom je razgovarala o njenoj karijeri, poslovnim poduhvatima, porodici i ljubavi sa 14 godina mlađim suprugom Rašom Novakovićem.

Foto: TvPinkPrintscreen/Clip.rs

Goca je svojim dugogodišnjim stažom na muzičkoj sceni stekla fanove širom zemlje i regiona koji su jedva čekali da se obrate pevačici, a emisija "Rada sam" je bila izvrsna prilika za to.

Jedna od gledateljki je bila znatiželjna kako su nju i njenu ćerku prihvatili Rašini roditelji i kakav odnos ima sa njima.

Foto: Instagram

Moj suprug ima manje godina od mene, ali po ponašanju nije mlađi. Moj svekar i svekrva su fantastični ljudi. Mnogo ih voli. Ja im nikada neću zaboraviti kako su prihvatili moje dete i mene u kuću. Nikada neću zaboraviti kada je moja svekrva doslovce rekla Raši: "Nemoj se igrati sa njom, ona je ozbiljna žena, ima dete, moraš imati ozbiljne namere sa njom. Ako ostaneš sa njom, moraš biti spreman da voliš više to dete, nego sebe i nju i nemoj očekivati da će ona voleti više tebe nego nju." Zaljubila sam se kao tetreb i sedam godina smo u vezi, a tri u braku - rekla je Goca i dodala da je srećna što ima odličan odnos sa svekrom i svekrvom.

Foto: TvPinkPrintscreen/Clip.rs

Pročitajte još: DOVOLJNO MI JE ŠTO IMAM KLINCA U KUĆI, NE TREBA MI U SPOTU: Goca UŽIVO U PROGRAMU poručila Raši da ga voli! (FOTO)

Pevačica je sa osmehom na licu pričala o roditeljima svog supruga i otkrila da sa svekrom i svekrvom ima savršen odnos. Takođe, ona je priznala i da njena ćerka Lena provodi raspust kod bake i deke.

D. B.

#Goca Tržan

#Radomir Raša Novaković

'