AKTUELNO

Ono što je doživela od svog supruga je podstaklo da objavi fotografiju.

Kristina Kija Kockar je iz najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruga" ponela titulu pobednice ovog zabavnog progarama, a po izlasku iz Bele kuće je dobila mnoštvo poslovnih ponuda, pa je zasijala i na tom polju.

Foto: Pink.rs

Ono što je prethodnih meseci ostavilo ceo Balkan bez komentara jeste prevara koju je doživela Kockareva u rijalitiju. Naime, njen suprug Slobodan Radanović započeo je ljubavnu romansu sa blogerkom Lunom Đogani pred milionskim auditorijumom, uprkos činjenici što je oženjen.

Foto: Pink.rs

Kristina je po izlasku iz Bele kuće vrlo aktivna na društvenim mrežama, pa svakodnevno svoje fanove obraduje zanimljivom fotografijom, a ova je čini se napravila pravi bum.

Naime, ona je na svom Instagram nalogu objavila stori na kome piše "Budi muškarac, ostavi ženu i petoro dece i budi sa mnom", a pored toga stavila emotikon koji se smeje i onaj koji pokazuje da je nešto pogrešno.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: Muškarci se plaše da joj priđu, a ona od njih traži samo jedno: Ana Korać otkrila ŠTA JE TO ŠTO MORA DA POSEDUJE SVAKI MUŠKARAC! (FOTO)

Kiju ova fotografija nikako nije ostavila ravnodušnom, a šta je ovom objavom želela da kaže i na šta je aludirala, ostaje da saznamo.

D. B.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'