AKTUELNO

Kockareva nije skidala osmeh sa lica dok je ovo pevala.

Pobednica najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge", Kristina Kija Kockar ne prestaje da impresionira fotografijama koje objavljuje. Osim što savršeno izgleda i ne skida osmeh sa lica, ona svoje fanove redovno informiše putem društvenih mreža kuda se kreće i šta mogu da očekuju od nje.

Foto: Pink.rs

Ovoga puta Kija je na svoJ Instagram nalog postavila stori u kome peva pesmu "Dvostruka igra" Milice Pavlović koju smatra veoma uspešnom pevačicom i jako je ceni, a ni pevačicina podrška nije izostala dok je Kockareva boravila u rijalitiju.

S tobom sedim, s njim se gledam, u sujetu ti diram, uvek si mnogo bolji kad te iznerviram - pevala je Kija ove reči Miličine pesme.

Foto: Printscreen Instagram

Dok se vozila u automobilu Kockareva je slušala ovu numeru, a kako je uživala uz ovu melodiju, snimak je bio neizostavan.

Da li je Kija ove reči specijalno uputila nekome ili ih je baš pevala zbog ove atraktivne pevačice, za koju ima samo reči hvale, ostaje da saznamo.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: ŠTA ĆE MU ŽENA REĆI?! BIVŠA ZADRUGARKA BACILA OKO NA SLOBINOG DRUGA, isplivala njihova zajednička fotografija! (FOTO)

D. B.

#Kristina Kockar

#Milica Pavlović

'