AKTUELNO

Supruga Milića Vukašinovića otkrila šokantne detalje.

Ćerka Milića Vukašinovića, Maja Avdibegović (35) noćas je oko ponoći izvršila samoubistvo u svom stanu u Sarajevu. Prema pisanju medija, nju je u stanu pronašla prijateljica koja je odmah pozvala Hitnu pomoć, ali već je bilo prekasno. Preliminarnim rezultatima istrage i spoljnim pregledom tela utvrđeno je da je uzrok smrti najverovatnije predoziranje narkoticima ili lekovima.

Maja je 1. juna bila pronađena u kupatilu u stanu kada je pokušala da preseče vene i na taj način okonča svoj život, a tada je bila upućena na psihijatriju. Milić je tada izjavio da njegovo ophođenje prema njoj nema veze sa tim i da su to posledice kriziranja.

Da se razumemo, ovo se nije dogodilo prvi put, ovakve situacije sam doživljavao i ranije kada je Maja u pitanju. Tačnije, to se uvek događa kada krizira i ne bih voleo da o tome govorim javno. Zbog narkotika se sve ovo dešava, šta će biti drugo. Ona je dugogodišnja narkomanka, to se kod nje javlja kada god je kriza. Onda se dešavaju ove stvari - rekao je muzičar tada.

S obzirom na to da ništa nije ukazivalo na ovakvu tragediju koja je zadesila njihovu porodicu, Milićeva žena Suzana otkrila je su se uveliko spremali za letnji odmor koji će morati da obustave i da je ovo veliki šok koji su doživeli njihovi najbliži.

Mi smo se sinoć u 23 časa vratili iz Sarajeva. Bili smo sa njom. Ništa nije ukazivalo na to. Pošto je Milić trebalo da ima svirku sutra, plan je bio da se vratimo za Sarajevo i da zajedno idemo na odmor. Ovo je veliki šok za nas. Ni ja ne mogu da pričam. Milića pokušavam da smirim celo jutro, od kada je saznao. Mi krećemo za Sarajevo, gde će moj Mića ispratiti svoju princezu na večni počinak. Sahrana će biti u Sarajevu, ona je tamo živela i volela taj grad - kroz suze priča Suzana, Milićeva supruga.

Maja je iza sebe ostavila dva sina, Irfana i Imrana.

Autor: Pink.rs

#Pink

'