AKTUELNO

Bila je raspoložena da je stavi tamo gde joj je i mesto.

Popularna pevačica Andreana Čekić prepoznatljiva je po svojoj neobičnoj harizmi i pozitivnoj energiji, a to su često isticali i njeni bliski prijatelji.

I pored brojnih nastupa širom regiona, Andreana slobodno vreme koristi i za deljenje svojih fotografija na društvoj mreži Instagram. Iako je uvek obraduju pozitivni komentari i kritike na račun njenog izgleda, među mnogobrojnim obožavateljima našla se i jedna osoba koja je samo jednom rečenicom pokušala da joj upropasti dan.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, ona je objavila citat: ,,Show me your friends and I'll tell you who you are" (Pokaži mi ko su ti prijatelji i reći ću ti ko si ti) a što je anonimna devojka koja, po svemu sudeći nije njena obožavateljka, pogrešno protumačila pa joj je napisala da je puna kompleksa, nesigurna i glupa.

Foto: Printscreen Instagram

Kako je Čekićeva i u tom trenutku bila raspoložena i voljna da prihvati ovakve bezazlene komentare, ona joj je brutalno odgovorila.

Neću te sad namerno blokirati, pošto sam ustala srećna i puna pozitivne energije, pa imam volju da ti se ,,posvetim". Završićeš čak u jednoj od poznatih rubrika na story-ju, jer smatram da zaslužuješ da tvoju neinteligenciju vidi bar jedno 30.000 ljudi, ako ništa. E, sad da pređemo na edukativni deo... Da si načitana ili iole prosvetljena, znala bi da rečenica ,,Show me your friends and I'll tell you who you are" potiče iz učenja o Zakonu privlačenja (koji uvek nepogrešivo radi). Daću ti primer: Želela si moju pažnju, dobila si je. Right? Right! Dalje... reč ,,seljančica" me ne vređa, kapiram da si želela da me to uvredi. Ja potičem iz sela, zove se Slabinja, pored Dubice, najlepše selo kojem se uvek rado vratim. Iz sela sam sa dve i po godine otišla sa mamom za Beč, tako da seljančica u meni zna i šta je grad. Seljančica govori tri jezika perfektno, danas ima sve što poželi, počevši od posla koji voli, preko porodice, uračunaću i svog malog psa Biancu. Seljančici nije teško da ti objasni da se reči ,,kompleksi, nesigurna, glupa" pišu malim slovima. Od mene ćeš još svašta naučiti, zato uživaj dok gledaš moje slike - napisala joj je Andrijana, a nema sumnje da toj devojci nije bilo prijatno.

K.Ristić

#Andreana Čekić

'