AKTUELNO

Čini se da posle svega mladi pevač ipak nema sreće u ljubavi.

Pevač Ljubomir Perućica često zaokuplja medijsku pažnju zbog nekadašnje veze sa koleginicom Aleksandrom Prijović, koja sada uživa u ljubavi sa Filipom Živojinovićem.

Iako je prošlo više od godinu dana kako su stavili tačku na ovu vezu, Perućica tvrdi da bi voleo da snimi duet sa bivšom.

Foto: Facebook

Snimio bih duet sa Prijom, a kako bi Filip reagovao na to, nisam siguran, ali mislim da mu ne bi bilo svejedno. Ustvari, sigurno mu se ne bi svidelo, jer da i ja da imam devojku koju volim, a koja hoće da snimi duet sa bivšim dečkom, ne bih se složio sa tim - kaže Ljuba i otkriva u kakvom je odnosu sa Prijom:

- Mi sada, posle svega, imamo kolegijalan odnos i nema potrebe da se ona, Filip ili ja osećamo neprijatno zbog bilo čega. Šta je bilo - bilo je, svako je nastavio da živi svoj život.

Foto: Instagram

Čini se da posle svega mladi pevač ipak nema sreće u ljubavi. Nakon raskida sa Aleksandrom Prijović, Ljuba Perućica se pre nekoliko meseci najzad skrasio pored lepe manekenke Milice Simić, ali ni ta veza nije bila dugog veka, jer je Perućica definitivno stavio tačku na dvomesečnu ljubavnu romansu.

- Ta veza je bila mnogo kratka i mislim da smo samo požurili sa tom objavom da smo zajedno. Ona je mlada, ima 18 godina i neke stvari se jednostavno ne podudaraju između nas, nismo se razumeli. Inače, posle ovoga ću se truditi da više ne otkrivam svoje devojke i moram da kažem da se ja mnogo bolje snalazim kada sam sam, devojka me na neki način koči, bolje funkcionišem ovako solo - tvrdi pevač i kaže da ga devojke spopadaju na nastupima, ali da ostaje imun na takve stvari:

Foto: Facebook

Nisam jedni pevač koga devojke spopadaju na nastupima, to se stalno dešava, ali ne obraćam pažnju na takve stvari. Nisam od onih muškaraca koji podržavaju seks na jedno veče, ne volim da rizikujem.

Autor: M. K.

#Aleksandra Prijović

#Duet

#Filip Živojinovć

#Ljubomir Perućica

'