AKTUELNO

Njen izraz lica rekao je sve.

Ljubav između Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore rodila se pred očima miliona gledalaca koji su bez daha pratili rijaliti koji je oborio sve rekorde gledanosti. Po napuštanju "Zadruge" one imaju još jači odnos, a njihova veza cveta.

Foto: Instagram

Pošto su završile deo poslovnih obaveza, Sanja i Matora su otputovale u Diznilend, kako bi se odmorile od svega i "napunile baterije" za radni period koji im predstoji.

Dogodovštine iz Francuske, zadrugarke redovno dele sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, a poslednji snimak ih je posebno oduševio i nasmejao.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Naime, njih dve su se vozile vozom u Luna parku, a zastrašujuće trenutke ovog neverovatnog iskustva zabeležile su svojim mobilnim telefonom.

Stankovićeva je uživala u ovoj avanturi, ali Jovani ova vožnja nikako nije prijala. Po izrazu njenog lica, videlo se da se preplašila, ali to Sanju nije zaustavilo da nastavi da je snima.

Je l' si se uplašila malopre - pitala je plavuša svoju partnerku kada su završile vožnju.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJEMO: Luna Đogani zbog Slobe završila u bolnici nakon noćnog izlaska! (FOTO)

Jesam, još dve tri vožnje i umreću - odgovorila je Matora.

Ovo je nasmejalo i oraspoložilo sve njihove fanove, a nema sumnje da će devojke imati još mnogo ovakvih zanimljivih situacija na svom prvom zajedničkom putovanju.

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'