AKTUELNO

Ovo je po prvi put ispričala u javnosti!

Šira javnost danima bruji o razvodu koji će se uskoro ozvaničiti, a gde su glavni akteri pobednica Zadruge, Kristina Kija Kockar i njen suprug Slobodan Radanović koji ju je prevario pred milionima ljudi.

Foto: TvPink Printscreen

Iako se mnogo spekulisalo o tome da će se ovaj par predomisliti i nastaviti svoj brak, Kija je uživo u emisiji u razgovoru sa Darkom Tanasijević ekskluzivno otkrila sve do detalja šta se tačno dogodilo i priznala da Sloba uporno izbegava taj čin.

Istina je, ja želim da se razvedem, on je rekao da ne želi, ali njemu je problem da u javnosti ne ispadne kao neki paćenik i da juri za mnom. Očekujem da će posle ove emisije biti poruka: Što si ovo rekla? Ja nemam šta da krijem, ja želim da se razvedem. Danas smo trebali to, ali on je rekao da ne može da stigne da dođe, imali smo svađu oko toga. Čak sam i advokatu rekla da treba da ga razuveri... Svađa je bila oko toga zašto on ne može da dođe, mislim da izbegava. Danas smo se ponovo čuli, pitala sam ga da li dolazi. Prve nedelje avgusta imamo zakazano kod sudije, rekao je da će doći. Ukoliko ne dođe, podneću tužbu. Nema potrebe da se to prolongira, mi nismo u emotivnoj vezi. Želim da se sklonim od svega, to dugujem sebi. Ja ne znam šta je u njegovoj glavi i zašto u javnosti govori da želi, a meni da ne želi. Jedva čekam početak avgusta, dosta mi je više. Pričaju da to radimo zbog marketinga, a meni to stvarno ne treba. Ne želim da pošaljem poruku ljudima da preko ovakvih stvari treba da se prelazi. Ja mogu da pričam sa njim i bilo šta, ali da prelazim preko takvih stvari to se nikad neće desiti. Jedva čekam da se razvedem. Sedmi avgust je taj datum kad ćemo se sresti na sudu, ni ja se baš ne razumem najbolje, ali pitala sam advokata i on mi je rekao da će to biti jedini put, posle toga više nije u našim rukama, onda, ja mislim, čekamo rešenje - rekla je Kristina.

Foto: TvPink Printscreen

Kockareva je otkrila i o čemu je razmišljala dok je bila pod budnim okom kamera u najgledanijem rijalitiju.

Kada sam bila u Zadruzi razmišljala sam o tom danu i kako će to proći. Kako vreme odmiče osećam kao da će to biti teret koji sam skinula sa sebe. Pomirila sam se sa tim da ću imati brak iza sebe, sama sa sobom sam pričala o tome i shvatila da je tako najbolje - priznala je Kija.

Šta je još Kija otkrila pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

'