AKTUELNO

Po napuštanju Bele kuće blista.

Jedna od najatraktivnijih bivših učesnica rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti, "Zadruge", jeste mlada Pinkova zvezda Zorana Stefanov.

Ona se nakon izlaska iz Bele kuće posvetila promovisanju svoje pesme "Penicilin", za koju uskoro planira da snimi i spot.

Foto: E-stock

Pesma je prihvaćena i tokom mog boravka u "Zadruzi" s obzirom na to da je izašla tokom trećeg meseca mog boravka unutra. Kroz nekih deset dana krećem definitivno da radim na spotu i nadam se da će to sve u najkraćem mogućem roku biti gotovo, da će pesma biti ekranizovana i jedva čekam - kaže Zorana.

Nismo mogli a da ne pitamo mladu pevačicu kako stoje stvari na ljubavnom planu, i da li trenutno ima emotivnog partnera.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: ISKRENA DO SRŽI: Luna prvi put prokomentarisala RAZVOD Kije i Slobe ali i njenu pesmu!

Na ljubavnom planu je sve super, nikada se nisam žalila. Ja nikad nisam sama - bila je zagonetna pevačica.

Bivša zadrugarka se u Beloj kuću najviše družila sa bivšim ljubavnim parom Andrijanom Radonjić i Nemanjom Đerićem Đeksonom, a za Pink.rs je otrkila u kakvim odnosima su oni sada.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Koliko znam oni trenutno nisu zajedno ali sigurno da su ostali u super odnosima i pored svega. Ja navijam da se pomire, drago mi je da su ostali super, čuju se redovno, podržavaju jedno drugo na društvenim mrežama i drago mi je da je bar tako ako već nisu zajedno, ali nadam se pomirenju - rekla je Pinkova zvezda.

Pre nekoliko dana izašla je prva pesma pobednice "Zadruge" Kristine Kije Kockar, a Zorana je kratko prokomentarisala ovaj veliki uspeh svoje bivše cimerke "Svaka čast, šta da kažem drugo".

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zorana Stefanov

'