AKTUELNO

Ovo ne smete propustiti.

Vaša omiljena emisija o poznatima "Premijera Vikend specijal" upravo je počela uživo na TV Pink. I ovoga puta, premijerna ekipa ugostiće mnoge ličnosti sa domaće javne scene a javnost će se svakako uzburkati zbog vrelih tema koje će danas biti pokrenute.

Foto: Andrej Nihil, Pink.rs, Pixabay, Tanjug

Voditelj i urednik Ognjen Nestorović u studiju će razgovarati sa pobednicom prve sezone rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti, Kristinom Kockar.

Bivša zadrugarka otkriće detalje iz svog privatnog života koji interesuju milone. Ona je nedavno potpisala papire za razvod braka od svog supruga Slobodana Radanovića, a nedugo potom izdala je svoju prvu pesmu u saradnji sa Ministarkama "Ne vraćam se na staro".

Foto: RTV Pink

Pored zanimljivih informacija o Kockarevoj, informisaćete se i i o turnejama koje je najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović imala po zapadnoj Srbiji. No, to nije sve. Popularna pevačica Radmila Rada Manojlović će progovoriti o svom raskidu sa pevačem Harisom Berkovićem i o gubitku bebe.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIJE BILA SREĆNA SA MNOM: Đekson otkrio sve DETALJE RASKIDA sa Andrijanom! (FOTO)

U ovoj rođendanskoj emsiji možete saznati sve o onome što je prethodih meseci potreslo Balkan, kao što su događanja iz najgledanijeg rijalitija "Zadruga" i kako teče brakorazvodna parnica Nataše Bekvalac i Luke Lazukića i još mnogo toga.

Zato ostanite uz televiziju Pink jer upravo počinje "Premijera Vikend specijal".

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Premijera-Vikend specijal

'