AKTUELNO

Ono što su mnogi želeli da saznaju!

U današnjoj emisiji ,,Magazin In", Sanja Marinković ugostila je mnoge poznate ličnosti među kojima su bili i Marina Visković, Dragan Marinković Maca, Goca Lazarević, Predrag Sarapa i Biljana Obradović, dok su u kutku za rešavanje životnih dilema bili lutajući reporter Filip Maksimović, novinar Milan Raonić i novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja je u jednom segmentu emsiije odlučila da sa Darkom porazgovara o tome kako se mladi novinar snalazi u društvu nadmenih ličnosti, kao i onih koji imaju neopisivo veliku želju za eksponiranjem i hvaljenjem.

Darko je bez dlake na jeziku ispričao jednu situaciju koja je nasmejala sve u studiju.

Stvarno smo radili sa raznim ljudima. Mene je jedna pevačica, neću sad da je imenujem, pozvala na svoj rođendan mene i moje kolege, da bismo mi to ispratili, uradili neki intervju i otišli na rođendan. I naravno, čestitao sam joj 36. rođendan, a ona se smrtno uvredila i kaže mi: Punim 33. Ja sam se izvinjavao, mislio sam da sam pogrešio, međutim, opet mi je nešto bilo u glavi kao da je nemoguće da ona 33 godine. I ja sam guglao na internetu i shvatio sam da ona već 3 godine unazad slavi svoj 33. rođendan - rekao je Darko.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja je imala mnoštvo pitanja za Darka, a onda ga je konkretno pitala ono što je interesovalo širi auditorijum - na čemu mu zavide ljudi.

Meni zavide na tome što imam nos koji podseća na mog kolegu Ognjena Amidžića, što mi naravno imponuje, ali zavide mi pre svega što se bavim poslom koji mnogo volim i što sam u njemu za sada uspešan - rekao je popularni novinar portala Pink.rs koji je publici prirastao za srce tokom gostovanja u emisijama posvećenim najgledanijem rijalitiju ''Zadruga''.

Foto: TV Pink Printscreen

K.Ristić

#Darko Tanasijević

'