AKTUELNO

Ko bi rekao?

Voditeljka Sanja Marinković ugostila je u svojoj emisiji ,,Magazin In" prelepe dame, a među njima je i Biljana Obradović.

One su u toku razgovora govorile o mnogim temama, a bilo je i onih osetljivijih poput trenutaka kada se ova dama osetila omalovažavanom i poniženom. Portparolka fudbalskog kluba ,,Partizan" imala je nekoliko sličnih situacija koje je stavila na spisak, ali je izdvojila nekoliko koje nije mogla da zaboravi.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo je bilo predrasuda da dolazim sa Pinka, kao estradne televizije, da ja ništa ne znam bez obzira na to što sam završila fakultet i živim u Beogradu. Pa onda je bilo: Šta će žena u fudbalu? Bilo je automatski da čim je žena u fudbalu, ko zna šta se tu dešava, pa ko stoji iza mene, sa kim sam bila ili nisam. Plakala sam, nisam mogla da se snađem u tom čitavom svetu. Predrasuda ima mnogo, ali nevezano je za naš posao, nego za našu zemlju gde se svi pitaju da li žene mogu da se nađu na nekim odgovornim funkcijama - rekla je Biljana.

Međutim i Predrag Sarapa želeo je da prokomentariše sve što je Bilja izjavila, pa je bio inspirisan da kratko i jasno objasni da svi koji omalovažavaju imaju veliki problem sa kriterijumima.

Foto: TvPink Printscreen

To je samoveličanje, samoumišljanje... Znaš li koliko mi je njih sad na vrhu jezika da ih pomenem? Pa, jedno milijardu prolupanih ludaka koji se, da kažem narodski rečeno: Nisu pročitali naslovnu stranu dnevnih novina u životu, a glume neku svetsku pamet. Omalovažavaju me zato što su njihovi kriterijumi niski i oni ne mogu da poštuju ništa, niti bilo koga ko je nešto radio i ko nešto zna. Jednom sam, nedavno, odgovorio nekom liku koji je onako jedna usputna pojava, a žao mi je što sam to uradio na taj način, jer to više nije moglo da se trpi. Napisao sam i tekst: Kakva glava, strašna glava, u njoj nema ništa, prazna.

K.Ristić

#Biljana Jevtić

#Predrag Sarapa

'