AKTUELNO

Mlada pevačica mu se javila po napuštanju najgledanijeg rijalitija u regionu.

Pinkova zvezda Andrijana Radonjić, koja je u dva navrata bila u rijalitiju "Zadruga", po povratku u najgledaniji šou na našim prostorima svima je obelodanila da je napolju ostavila dečka.

Foto: Pink.rs

Ipak, to je nije sprečilo da se tamo smuva sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, kojem je odlučila da se prepusti posle nekoliko dana udvaranja.

Oni su svoju vezu nastavili i posle izlaska iz "Zadruge", ali su nedavno stavili tačku na nju, pa nas je zanimalo šta se desilo sa njenim bivšim dečkom, kojeg je u rijalitiju prevarila sa reperom.

Foto: Pink.rs

- Ništa se nije desilo, mi smo devet meseci bilo tamo i logično je da mi tamo nismo imali život. Logično je da se prisetimo stvari koje smo imali pre Zadruge. Ja sam posle tri dana sela, razmislila i napisala mu poruku. Izvinila sam mu se, zato što smatram da to nije zaslužio. Rekla sam mu da sam se zaljubila i da ne mogu protiv toga. Desilo se, samo sam htela da mu se izvinim zato što sam ga napravila budalom. Nisam znala neke stvari, iskreno, tek kad sam došla kući ja sam videla da mi je kupio šolju sa našom fotografijom i medveda velikog. Nije mi ništa odgovorio, ali gleda mi stori svaki dan. Rekla sam mu da ne očekujem da mi odgovori, ali sam morala da mu kažem, to je ljudski. Htela sam da nastavim sa Đeksonom, ali očigledno je da nije bilo vredno svega toga - rekla je Andrijana za portal Pink.rs.

Autor: K. Ristić

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'