AKTUELNO

Ovo je početak njene, po svemu sudeći, blistave karijere.

Pobednica najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge", Kristina Kija Kockar posle ove vredne titule dobila je mnoštvo poslovnih ponuda. Naime, iako nije ni slutila da će joj nakon boravka u ovom zabavnom programu biti otvorena mnoga vrata, sreća joj se osmehnula.

Foto: Pink.rs

Nakon gubitka supruga Slobe Radanovića, koji ju je prevario pred milionskim auditorijumom sa blogerkom Lunom Đogani, Kockareva je okrenula novi list i posvetila se u potpunosti svom životu i karijeri.

Kristina je zajedno sa Ministarkama uradila spot i pesmu "Ne vraćam se na staro" koja donekle oslikava i situaciju koja ju je zadesila sa suprugom, ali uprkos tome ona tvrdi da nije tako.

Foto: YouTube screenshot

Numera se brzinom svetlosti zavrtela među njenim fanovima i za samo devet sati zaradila je milion pregleda i sada zauzima prvo mesto u trendingu na Jutjub kanalu. Malo je reći da Kockareva svojim izgledom u spotu zasenjuje, a ne sumnjamo i da je svoje fanove oduševila interpretacijom.

Foto: Instagram

Pročitajte još: PROGOVORIĆE ZA MESEC DANA: Rada Manojlović ŠOKIRALA SVE svojom izjavom o vezi sa Harisom! (VIDEO)

Ovo je tek početak njene blistave karijere. Ukoliko niste pogledali kako izgleda spot ove numere i kako ona zvuči, to možete učiniti klikom na video-snimak ispod teksta.

D. B.

#Kristina Kockar

#Ministarke

#Rijaliti Zadruga

'